Gelaatsverzorgingen

Voor iedere huidverzorging wordt er gekeken naar de noden van jouw huid. Ik bespreek altijd eerst met jou welke behandeling je huid op dat moment nodig heeft en geef steeds mjin eerlijk advies.

Eerste huidverzorging

Eerste huidverzorging bij The Beautybar (intakegesprek + gelaatsverzorging aangepast aan de noden van jouw huid.)

90/120 MINUTEN : vanaf €80

Gelaatsverzorging

Op jouw huid afgestemde gelaatsverzorging.

75/90 MINUTEN : vanaf €80

Oogverzorging

Een oogbehandeling die de oogcontouren gaat verjongen, rimpels , expressielijntjes en donkere kringen vervagen en vochtophopingen verminderen. (Kan extra bijgeboekt worden bij een gelaatsverzorging of apart.)

15 / 30 MINUTEN : € 35 (extra bij gelaatsverzorging) / €55 (apart)

Chemische peeling

Kan als flashbehandeling of in kuur van 4 tot 6 behandelingen. (5+1 gratis) De peeling wordt aangepast aan de noden van jouw huid. De peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijdert worden. Hierdoor zullen je producten weer maximaal hun werking hebben. De huid gaat gladder, egaler en steviger zijn. Make-up blijft mooier op de huid zitten en rimpeltjes gaan minder zichtbaar zijn. De perfecte oppepper voor je huid tijdens de herfst/wintermaanden.

45 MINUTEN : €80

Microneedling

Een huidverbeterende behandeling met een klein apparaarje met nog kleinere naaldjes, maar met groots resultaat. De 36 fijne naaldjes van chirurgisch staal brengen op een gecontroleerde wijze minuscule "beschadigingen" aan in je huid. Je huid heeft als natuurlijke reactie dat ze zichzelf wil herstellen en vernieuwen. De aanmaak van je eigen collageen wordt gestimuleerd. Het resultaat voor jouw huid: Verbeterde huidtextuur, egalere huid, pigmentvlekken vervagen, poriën verfijnen, rimpels vervagen, algemene verjonging, een gezonde en frisse glow op je huid. Aangeraden in kuur van 4 tot 6 behandelingen, mar kan ook als onderhoudsbehandeling. (actie kuur: 4+1 gratis)

90 MINUTEN : €150

For men

Specifieke mannenverzorging die de huid energie en vitaliteit geeft.

60 MINUTEN : €95

Become a priority in your life.