Ontharingen

Ben jij het dagelijkse scheren, de irritatie, wondjes en jeuk die hierbij komen kijken beu? Om de 4 à 6 weken (afhankelijk van lichaamsdeel en haargroei) je ongewenste haartjes laten waxen is dan ideaal voor jou. Bij The Beautybar wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatieve producten. Deze in combinatie met jarenlange ervaring is essentieel voor de beste resultaten. 

Bikini wax

De bikini wax is een topbehandeling bij The Beautybar die heel vaak geboekt wordt. De haartjes kunnen al bij een lengte van een 4tal millimeter gewaxt worden. Je kan kiezen tussen verschillende stijlen, van enkel de sliprand tot volledig gewaxt. Wil je echt alle haartjes weg, dan kan de bilnaad ook mee gewaxt worden. (Deze behandeling is enkel in te boeken voor vrouwen.)

Standard / Californian-Gstring / Brazilian-Hollywood / Bilnaad : € 30 / 40 / 50 / 15

Benen

Bij regelmatige herhaling van het waxen, zal de haargroei veel minder en dunner worden. De haren van de benen moeten een lengte van een kleine cm hebben om te kunnen waxen.

Onderbenen / volledige benen : € 22 / 35

Oksels / armen

Oksels / onderarmen / volledige armen : € 16 / 17 / 28

Borstkas / Rug

Buik / Borstkas / Buik + Borstkas / Rug : € 25 / 30 / 45 / 35

Laserontharing

Om de 6 weken komt Stefanie langst met de nieuwste diodelaser. Stefanie is verpleegkundige van opleiding, maar voert al jaren fulltime permanente laserontharingen uit. Wil jij graag meer info en een gratis test inboeken? Neem dan contact met me op. (Dit kan niet via de online agenda ingepland worden.)